sobota 16. ledna 2016

CHORVATSKO - JADRIJA

Taaak, a na řadě je další dovolená. Tentokrát Chorvatsko, kam jsme jeli na dva týdny nejen s Fílou, ale taky s našima a mým bráchou:)

Autem jsme vyrazili brzo ráno, abychom se vyhnuli kolonám a tak. Musím říct, že já tu jízdu autem miluju! Minulé vánoce jsme s bráchou dostali televize do auta, takže cestou tam i zpátky jsme shlédli několik filmů. Například Project X , Pařbu ve Vegas, 2012, Hooligans...
Cestou jsme měli hodně zastávek. S mámou jsme totiž napekly spoustu buchet a nasmažily řízky..takže jsme vždy zastavili, najedli se a pokračovali dál :D
Na místo jsme dorazili večer, a jelikož apartmán jsme měli rezervovaný až od příštího rána, tak jsme přespali jen tak pod širákem, už to takhle děláme asi 3 roky a je to super (až na ty komáry!!!), vážně super!  

Ráno jsme se ubytovali v hezkém apartmánu, nahodili jsme plavky a šli hned na pláž.
 A takhle vlastně probíhal skoro každý den..Když jsme vstali, nasnídali jsme se, šli na pláž, blbli v moři, pak jsme se vrátili do apartmánu, který jsme měli pár kroků od pláže, udělali jsme si oběd, dali krátkou pauzu a šli zase na pláž, opalovat se a plavat :D
Vždycky večer jsme buď podnikli výlet do blízkých Vodic, nebo se šli jen tak projít po Jadriji, a nebo prostě jen tak relaxovali doma, pili víno, hráli karty, povídali jsme si...a to jsem si vždycky neskutečně užila!


Mě osobně nebaví jen tak ležet na pláži a opalovat se, takže jsem sebou vždycky táhla karty, badminton, vodní bombu a prostě jsme blbli a užívali si :)


Občas jsme potkali nějakou želvičku ♥



A 2x za týden jsme podnikly celodenní výlet, jeli jsme například do Poreče, kde jsme si prošli celé město, dali si zmrzku, prošli jsme přístav..:)





Nebo jsme navštívili národní park Krka, kde jsme měli možnost vykoupat se pod vodopádama, což bylo super boží!! ♥





Samozřejmě jsme si každej večer dávali zmrzlinu a museli jsme vyfotit fotku, kde si děláme srandu z bratránka a sestřenky. Protože pokaždý, když oni lížou zmrzku, mají opatlanej celej obličej! Haha!



No prostě..byla to dovolená, jak má být!










Žádné komentáře:

Okomentovat